Revista „HAI CU NOI!”

revista sc vnb

Ne bucurăm să vă semnalăm apariția primului număr al revistei„HAI CU NOI!” .

1postere in revista_nr1

Este revista școlii noastre în limba română. Din respect pentru tradiția școlii și munca generațiilor anterioare de elevi, precum și a dascălilor lor, am optat să păstrăm ca denumire a revistei, vechiul său nume. Considerăm că, în urmă cu ani de zile, doamna profesoară Bădin Emilia Blanche a fost foarte inspirată în alegerea numelui pentru revista școlii. Este un nume viu și astăzi!

De-a lungul timpului, au fost ani în care revista HAI CU NOI! s-a bucurat de recunoaștere la nivel național în cadrul competiției pentru Revistele școlare.

Ne-am dorit să realizăm o arhivă cu toate numerele anterioare ale revistei școlii. Suntem pe drumul cel bun, dar încă nu s-a finalizat munca de scanare a tuturor numerelor existente în școală. Imediat cum vom finaliza arhiva, o vom posta pe blog pentru a o reda memoriei colective a școlii noastre.

Primele două numere ale actualei reviste „HAI CU NOI!”  sunt închinate Jubileului Școlii și Centenarului Marii Uniri.

Ambele evenimente, Jubileul școlii și Centenarul Marii Uniri le-am celebrat împreună, cadre didactice, copii, elevi și părinți, prin activități diverse și interactive. Pentru ca amintirea acelor activități aniversare să rămână vie, ne-am gândit că este de datoria noastră, a dascălilor, ca primele două numere ale revistei școlii să fie consacrate special celor două evenimente majore, unul în viața școlii, iar celălalt în viața țării noastre.

Jubileul școlii s-a bucurat de prezența unor invitați din comunitatea locală: primul director al școlii, domnul Rotaru Alexei, foști profesori, foști elevi – actuali părinți, precum și din Uniunea Europeană, domnulNickMead, profesor asociat la Facultatea de Științe Umaniste și Sociale, Universitatea Oxford Brookes, Marea Britanie.

În primul număr al revistei, dedicat Jubileului școlii, v-am reamintit că l-am sărbătorit împreună – elevi, cadre didactice, părinți- în perioada 5-8 mai 2015, prin evenimente sportive, artistice, culturale, științifice.În acest număr sunt cuprinse și câteva postere.

Bucurați-vă împreună cu noi! HAI CU NOI!

                                                                                    prof. dr. Hrisanti Bulugea

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s